Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лейди Гага защитава прегрешилата Кристен Стюарт

26 юли 2012, 21:01 часа

Скандалната певица Лейди Гага удари едно рамо на прегрешилата Кристен Стюарт и призова медиите да я оставят намира. Изпълнителката на "Poker Face", която скоро ще дойде в България за своя концерт, явно влиза в положението на холивудската актриса, чието положение и реноме никак не е розово.

Звездата от "Здрач" забърка любовен скандал, след като бе заснета да прави страстен секс с режисьора на "Снежанка и ловецът" Рупърт Сандърс. Разгорещените снимки в колата му злепоставиха, както неговата съпруга и двете му деца, така й приятелят на актрисата Робърт Патинсън. Двамата, които са екранни половинки в сагата "Здрач" никога не са потвърждавали официално връзката си, но след изневярата на Кристен Патинсън призна, че е унизен и с разбито сърце, предаде Контактмюзик.

Скандалната Лейди Гага била толкова развълнувана от тежкото положение на Кристен и Роб, че публикувала съобщение в Туитър, в което призовава всички да ги оставят да разрешат взаимоотношенията си на спокойствие. Певицата споделя публично пред многомилионните си почитатели, че се надява всичко между двамата актьори да се нареди.

Редактор: Калина Здравкова

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес