Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кой ще бъде следващия Агент 007?

28 юли 2016, 10:15 часа

Феновете с нетърпение чакат да разберат дали Даниел Крейг ще се върне на големия екран като Агент 007 след „Спектър“. Стивън Спилбърг обаче има други фаворити за ролята. Идрис Елба, Джекмс Нортън и Ейдън Търнър са евентуалните заместници.

Елба наскоро заяви, че е твърде стар, за да играе шпионин, но Спилбърг настоя, че той е идеалния човек за 007.

"Аз съм голям фен на Бонд. Много бих се радва, да видя един различен Бонд. Идрис ще е първият ми избор, ако Даниел не реши да се върне“, каза филмовия магнат.

Стивън Спилбърг, е американски режисьор, сценарист и продуцент. В кариера, продължаваща вече четири десетилетия, филмите на Спилбърг покриват много теми и жанрове. Ранните му фантастични и приключенски филми стават образци за съвременното Холивудско кино. В по-късните години неговите филми започват да засягат теми като Холокоста, робството, войната и тероризма. Смятан е за един от най-известните и влиятелни режисьори в историята на киното. Три от неговите филми: „Челюсти“(1975 ), „Извънземното“(1982 ) и „Джурасик парк“ (1993 )държат бокс офис рекорди, като всеки от тях е ставал най-доходоносния филм за времето си. Списание Форбс оценява състоянието на Спилбърг на $3 милиарда

Стивън Спилбърг е рицар-командор на Британската империя от 2001 г. заради приноса му към филмовата идустрия.

 

Стефани Вакарелийска
Стефани Вакарелийска Отговорен редактор
Новините днес