Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Караолис след "Игри на волята": Бях разочарован от себе си

28 октомври 2024, 12:23 часа

Рисковият мениджър Никола Караолис е поредният отпаднал участник от риалити формата "Игри на волята". В официалния подкаста "След Игрите" той разкри, че след излизането си от предаването е изпаднал в депресия, защото трудно е преживял отпадането на толкова ранен етап. "Бях много ядосан на себе си и разочарован от себе си" - сподели Караолис и призна, че се чувствал много зле. Той обясни, че с времето е успял да се съвземе, занимавайки се с много работа и други странични дейности.

Още: Кралев от "Игри на волята": Най-големият ми враг са емоциите, понякога прекалявах

Равносметка от участието

Пред водещата Ваня Запрянова Караолис коментира учатието си в риалити формата. Той сподели, че се е разбирал с всички в племето на Силните, но никога не бил коалиционно неутрален и е успял да раздели играта от отношенията със съплеменниците си. Той разкри, че прекалено много е премислял всяка своя постъпка, което му е попречило да мисли за важните неща в играта.

Снимка: Игри на волята:България/Facebook

Въпреки доброто си представяне като пъзелист Караолис заяви, че не е покорил напълно прозвището "пъзелист на сезона". Според него неуспешните му опити се дължали на факта, че е вярвал изключително много в себе си, като същевременно е подценявал конкурентите си.

Още: Провокативната Косара след напускането на Big Brother: Чувствам се свободна и променена

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес