Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво да правите, ако ви нападне гладен лъв? Отговора дава актьорът Хю Лори (ВИДЕО)

31 януари 2023, 20:39 часа

В едно от гостуванията си в шоуто на Греъм Нортън, Хю Лори дава много важен съвет на всеки, който е подгонен от гладен лъв. Темата не е особено популярна, но, повярвайте ни, ако ви се наложи да бягате от огладнял лъв, със сигурност ще искате да знаете поне един начин да се спасите.

Освен Хю Лори, гост в шоуто е и Ема Томпсън, която с удоволствие слуша разказа на Хю Лори и дори успява да се включи в него.

Ето разказа на Хю Лори и съвета му как да се спасите, ако ви подгони гладен лъв:

Греъм Нортън: Ти имаш опит с диви животни.

Хю Лори: Да, срещал съм се професионално с различни животни. Веднъж снимах филм с лъв. Див лъв. Под див имам предвид, че се е снимал в киното. Пристигам аз на уреченото място, за да снимаме сцената с лъва и първото нещо, което забелязвам, е, че операторският екип е в метална клетка. Въпросната метална клетка побира само операторския екип. Реших, че е добре да задам някои основни въпроси за безопасност. Попитах: "Какви са инструкциите за безопасност относно този див лъв?" Отговориха ми: "Ами, първото нещо е, че преди да започнем снимки, лъвът трябва да е правил секс. Така отпуска напрежението." Отговорих им, че не се притеснявам от похотлив лъв, а по-скоро се притеснявам от гладен лъв.

Те ми отговориха, че и това не е проблем, защото ще нахранят лъва, но няма да му дават твърде много храна, за да не заспи. Аз пак уточних, че и това не решава проблема, защото всички знаем как си отваряш пакет чипс, взимаш си малко, но после си взимаш още, нали така?

Третата мярка за безопаност е, че лъвът е в ниското и е много мързелив, така че най-вероятно няма да ме подгони. Аз обаче отново не бях сигурен, че съм в безопасност, затова попитах човека, който се грижи за лъва: "Добре де, ако все пак се случи, какво да правя?". Той уверено ми отговори, че, ако лъвът ме подгони, трябва да се обърна, да загреба шепа ла*на и да ги хвърля в лицето на лъва. Аз, разбира се, го попитах "А откъде да ги взема тези ла*на?", а той ми отговори: "Не се притеснявай, ще ги усетиш.".

Разказът на Хю Лори превърна видеото от гостуването му в шоуто през няколко години в тотален хит, който и до ден днешен се върти в интернет пространството. Разбира се, историята на актьора е брилянтна смесица от част истински събития и част виц, но начинът, по който Лори разказва ситуацията, е брилянтен.

Гледайте го в оригинал тук:

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес