Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Каква е тайната на красотата на Джей Ло

06 ноември 2021, 16:13 часа

Латино дивата Дженифър Лопес определено е човек, който успява да ни убеди, че възрастта е само цифра. На младежкия вид на Джей Ло биха завидели по-младите ѝ колежки. Малцина биха повярвали на факта, че популярната певица и актриса е вече на 52 години. Такава визия обаче изисква много усилия, а латино дивата разкрива, че освен диета и редовни упражнения, се е отказала от много любими неща, предава БГНЕС.

Кофеин

Много хора не могат да си представят деня без чаша кафе, но Дженифър не е сред тях. Въпреки че преди е обичала да пие кафе и да се наслаждава на вкуса му, Дженифър се е отказала от това удоволствие в името на красотата.

„Не пуша и не пия кафе. Това напълно разрушава кожата. Ям много зеленчуци, като броколи и зеле“, казва Лопес.

Липса на сън

Известно е, че сънят е много важен за външния вид и здравето на кожата. Осъзнавайки това, Дженифър спи поне 7 часа и, както казва, се ръководи от сентенцията „Добрият сън е половината от здравето“.

Алкохол

Консумацията на алкохол дехидратира кожата и спира производството на колаген, необходимо за добрия външен вид.

Ако искате здрава кожа, тонизирано тяло и добър външен вид на петдесет, може да се наложи да се откажете от алкохола, точно като Дженифър. Резултатите вероятно ще ви докажат, че това не е толкова лошо решение.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес