Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Икономът на Батман: Просто си стоя някъде и си говоря

06 юли 2016, 14:45 часа

Прочутият британски актьор Майкъл Кейн, който е участвал в 115 филма и е бил номиниран 6 пъти за „Оскар”, предпочита да се презастрахова преди снимки и репетира репликите си навсякъде, където има възможност.

83-годишният актьор разкрива, че си повтаря текста: "И когато дойде време да съм на снимачната площадка, вече съм си казал репликите поне 1000 пъти."

„Не използвам огледало, просто го правя навсякъде. Просто си стоя някъде и си говоря”, разказва сър Майкъл.

В телевизионното предаване „60 минути” Кейн казва, че има и елемент на изненада, тъй като преди снимки не е чувал репликите на другите актьори, с които разговаря. Това, че не знае какво ще кажат другите, го държи нащрек, признава актьорът, съобщи БГНЕС.

Ветеранът не крие, че вече му отнема двойно повече време, за да научи текста си, отколкото преди: „Направо цяла вечност”.

Съпругата на Кийн Шакира казва, че постоянната репетиция на съпруга й е станала част от техния начин на живот. Кейн репетира, докато се вози в лодка в южна Франция, докато храни гъски в езерото, докато се разхожда по плажа в Маями.

Майкъл Кейн е псевдоним на Морис Микълуайт, който е роден в Източен Лондон в семейството на портиер на рибен пазар и готвачка. От 1992 година е командор на Британската империя. Част от репертоара му са филмите „Батман в началото“, „Черният рицар“, „Генезис“, „Черният рицар: Възраждане“, „Зрителна измама“, „Последният ловец на вещици“.

 

Стефани Вакарелийска
Стефани Вакарелийска Отговорен редактор
Новините днес