Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гага дебютира с първата летяща рокля в света (видео)

11 ноември 2013, 15:25 часа

Скандалната Лейди Гага показа пред публика в Ню Йорк летящия апарат Volantis, който определи като "първата летяща рокля в света", предаде ИТАР-ТАСС.

Демонстрацията на уникалния костюм бе по повод издаването на новия албум на певицата Artpop. Тя се състоя в една от сградите на военноморската корабостроителница в Ню Йорк. Volantis представлява конструкция, състояща се от неголям площадка за пилота - кабина с височина човешки ръст, корпус, който е с формата на бяла рокля, а също прикрепени отгоре към него шест цилиндрични двигателя с дължина около половин метър и диаметър около метър всеки.

Певица си сложи бял шлем, подобен на тези на мотористите. Тя се качи в кабината на апарата и се издигна на височина около метър, прелитайки около 10 метра.

"Исках днешният ден да бъде посветен на това, което е важно за мен - заяви пред събралите се Лейди Гага. - Това са младежите от целия свят."

По думите на певицата Volantis, проектиран и изработен от личната творческа група на Лейди Гага, е израз на свободния дух на младежите и е посветен на техните представители от всички страни по света.

През 2015 г. Лейди Гага предвижда да лети в космоса и да изпее на орбита една от своите песни.

Виж видео тук.

Източник: БТА

Соня Иванова
Соня Иванова Отговорен редактор
Новините днес