Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ева Лонгория се дегизира за тайни срещи с футболист

04 юли 2012, 13:49 часа

Сексапилната холивудска актриса Ева Лонгория се мъчи да скрие личния си живот под руса перука. Това обаче не спряло верните й фенове, които бързо разпознали звездата и я „обадили” на медиите. И не, Ева не е тръгнала да върши нищо неморално, просто е в началото на нова любовна връзка, предаде сп. In Touch.

След развода си с Тони Паркър и неуспешния любовен романс с Едуардо Крус, Лонгория изглежда отново е влюбена.

Звездата от хитовия сериал "Отчаяни съпруги" е била засечена дегизирана на среща с куотърбека на New York Jets Марк Санчес.

По време на вечерята си със звездата от Националната футболна лига на Сащ Ева е носела руса перука. "Явно опипват почвата", коментира източник, присъствал на среднощното рандеву на флиртуващите в ресторант в Ню Йорк.

След развода си с баскетболиста Тони Паркър в началото на 2011 г., Лонгория имаше връзка с 11-години по-малкия от нея испански певец Едуардо Крус, брат на Пенелопе Крус. Двамата се разделиха миналия месец. Явно Ева е решила отново да заложи на спортистите и се е насочила към симпатичния Марк.


Въпреки многото си любовни разочарования, Лонгория описва себе си като "безнадеждна романтичка" и много пъти е споделяла, че се разтапя от мъже с добро чувство за хумор.

Редактор: Калина Здравкова

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес