Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ексклузивно: Нова любовна двойка на хоризонта в Холивуд (СНИМКИ)

12 януари 2017, 09:30 часа

Giorgio Baldi – любимото заведение на Риана в Санта Моника – се прочу отново, но този път не защото атрактивната певица го е посетила. Посетителите са били рояк папараци, а причината – световноизвестните певци Селена Гомез и The Weeknd.

Те са забелязани отвън държейки телефоните си в едната ръка, но и държейки се един друг.

И това не е всичко! Двамата известни музиканти са забелязани да се целуват! И снимките на сайта TMZ.com го доказват много ясно!

❤️ 😮 The Weeknd is bouncing back from Bella Hadid just fine by making out with Selena Gomez.. What will Gigi & the Taylor Squad think?! SEE MORE AT TMZ.com #selenagomez #tmz #theweeknd #gigihadid #bellahadid #taylorswift

Снимка, публикувана от TMZ (@tmz_tv) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Според източник на E! News пък двамата без съмнение са дошли на романтична вечеря. Пристигнали поотделно, но са си тръгнали заедно с колата на The Weeknd, като шофьорът на Селена ги е последвал. Друг източник на изданието твърди, че „това е нещо съвсем ново и за сега не означава нищо сериозно”.

Сериозно или не, на път е да се развие истинска холивудска драма, тъй като бившата половинка на певеца – моделът Бела Хадид – е сестра на една от най-близките приятелки на Селена – Джиджи Хадид. Но в света на шоубизнеса е възможно всичко. И както казват „сърцето си иска своето”. Същото важи и за ръцете на Селена.

 

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес