Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дънст и Стюарт смаяха феновете с поведение и стил

23 май 2012, 17:42 часа

Кристен Стюарт явно е заблуждавала всички с фалшивото си амплоа на „намусена” звезда, тъй като всичките й колеги я обожават.

Само седмица след премиерата на „Снежанка и ловецът” в Лондон, където Чарлийз Терон и младата Кристен се държаха като най-добри приятелки, сега звездата от вампирската сага „Здрач” показа, че е близка и с Кристен Дънст, докато двете позираха за снимки на филмовия фистивал в Кан, предаде Дейли Мейл.

Двете актриси промотираха новия си общ филм „On The road”, а Стюарт явно тотално е обърнала гръб на неловкото поведение пред фоторепортери и журналисти, тъй като се държеше доста освободено.

И докато двете звезди се разбираха чудесно, то определено модните им и стилови предпочитания се различаваха доста.

Дънст изглеждаше като една истинска дама с много ефирна рокля на Долче и Габана, допълвайки флоралния мотив на дрехата с вплетени в прическата цветя и високи обувки с платформа.

От друга страна, Стюарт бе с черен блейзер и бяла тениска и главозамайващи дизайнерски панталони.


Макар и тя да бе заложила на флоралния мотив, то той определено се различаваше като стил от стайлинга на колежката й Дънст. Източници твърдят, че чудовищните панталонки на Кристен са на скромната цена от 625 паунда... Сега разбираме защо толкова гордо се разхождаше звездата с това си облекло.

 

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес