Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневниците на Къртицата 2

25 февруари 2014, 13:22 часа

Васко Мавриков се впуска в ново предизвикателство и става част от екипа на втория сезон на най-мащабното риалити шоу.

Той е новият водещ на дневните епизоди на риалити формата - „Дневниците на КЪРТИЦАТА 2”, където зрителите ще могат да видят най-интересните моменти от живите предавания и дейли епизодите на „КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване”.

“Дневниците на КЪРТИЦАТА 2” ще се излъчва всеки делник от 15:00 до 15:30 часа и ще бъде своеобразна новинарска емисия, която събира най-горещите събития в Базата на Къртицата и коментари от участници и известни личности. В „Дневниците на КЪРТИЦАТА 2” зрителите на TV7 ще имат възможност първи да видят изгонените участници, като екип на предаването ще посреща елиминираният в петък и ще улавя първите му емоции. В предаването ще се прави обзор на най-интересните моменти от изминалите епизоди на шоуто.

Още от първия епизод на „Дневниците на КЪРТИЦАТА 2” Васко Мавриков ще се гмурне в дебрите на най-мащабното риалити, като изпробва лично специалните костюми, с които участниците започнаха състезанието си в понеделник. Водещият ще покаже и най-атрактивните моменти от представянето на участниците и влизането им в Базата още днес, 25 февруари само по TV7.

Очаквайте „Дневниците на КЪРТИЦАТА 2” от 25 февруари всеки делничен ден от 15:00 до 15:30 часа само по TV7.

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес