Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джей Зи изглежда по-капризен от Кание Уест

08 ноември 2015, 08:30 часа

Американските рапъри Джей Зи и Кание Уест се съревновават не само за сърцата на поклонниците, но и в рейтингите на капризите, пише БГНЕС.

В своя списък с изисквания Джей Зи настоява температурата в хотелската му стая да бъде не повече от 22 градуса. Кание пък иска всички вази в помещението да бъдат с цилиндрична форма, разкрива порталът TMZ.

Джей Зи не може да слуша звука на прахосмукачка края стаята си, не търпи и някой от персонала да му досажда с молба за билет - така или иначе нямало да даде.

За Уест е страшно важно конеца за чистене на зъби да има ментов вкус, а пешкирите да бъдат черни. Интересното е, че той няма никакви особени претенции за дъщеричката Нори, която му роди Ким Кардашян.

Но за разлика от него, Джей Зи, който заедно с певицата Бийонсе отглежда дъщерята Блу Айви, предявява цял списък от условия за рожбата. Хотелската стая трябва да бъде „специално приспособена за деца“: без остри ъгли, открити контакти и предмети, които могат да се счупят и да наранят Блу. А ако тя иска да пие, трябва да има органично мляко.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес