Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дейв Грол от Foo Fighters готви 16 часа без почивка, за да нахрани 500 души, останали без дом (СНИМКИ)

02 март 2023, 11:25 часа

Дейв Грол е известен с благородните си дела и през годините многократно е показвал, че е готов да помогне на всеки и във всичко, пренебрегвайки тотално звездния си статус. Фронтменът на Foo Fighters вложи адски много от собственото си време и усилия, за да се отблагодари на своята общност. 

Миналата седмица Грол участва като доброволец в няколкочасово барбекю в мисията "Надежда" в Лос Анджелис. Благотворителното събитие се случи на фона на продължаващите бури, които бушуват в Лос Анджелис и Южна Калифорния, съобщава Billboard. Грол се появява без предупреждение около полунощ, тихомълком, идвайки със собственото си огромно барбекю. В следващите 16 часа той готви различни неща, а накрая плаща всички разходи. На сутринта помага за сервирането на храната, с която са нахранени около души, останали без дом.

Роуън Ванслийв - главен финансов директор на благотворителната спасителна мисия "Надежда в долината", публикува видео, което Грол е записал, за да подкрепи организацията в рамките на "Маратон за прекратяване на бездомността", пише Fakti. Във видеото Ванслийв и колегата му Кен Крафт бягат от Лас Вегас до Лос Анджелис, за да съберат средства и да повишат осведомеността за своята кауза.

Лиз Олман Секуро оък сподели снимки на Грол, който готви в кухнята, и обясни, че го е направил, без да съобщи на пресата.

"И така, без да каже на никого, Дейв Грол донесе гигантското си барбекю и нахрани с месо и гарнитури 500 души в мисията "Надежда" в Лос Анджелис по време на бурите. Плати за всичко това. Работи 16 часа", пише тя. "Така че, когато извънземните дойдат тук и попитат "кой командва?", мисля, че ще ги заведем при Дейв Грол".

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес