Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Да живее честността

28 юли 2016, 10:45 часа

Българският влогър Емил Конрад избухна в Twitter срещу получени мейли, в които го канят да рекламира игра за телефони. В рамките на две минути тийн идолът избълва четири поста.

„Ще е е в първата седмица на август и ще са ми платили, за да рекламират някаква малоумна игра.“

„Получавам мейли, за да рекламирам някаква игра за мобилни телефони. Няма да я рекламирам. Очаквайте други бг влогъри да правят видеа за игра...“

„Не разбирам защо трябва да се крие и хората да се правят, че видеата им не са реклама. Толкова по-добре е да си искрен.“

Влогърът не вижда смисъл във скритата реклама и обяснява, че когато се е случвало да прави клипове за големи брандове, винаги го е правил, защото вярва в идеята и естествено, дава награди.

Емил Конрад качва първите си видеозаписи в интернет през 2006 г., когато е едва на 17 години, първоначално на английски език. Голяма популярност набира няколко години по-късно, когато, вече на български, в своите клипове започва да разказва по забавен и атрактивен начин за нещата, които му се случват в реалния живот. Снима в дома си и сам обработва видеотворбите си. Създава различни персонажи, най-известният от които е Силвето, която изиграва сам.

Първата му книга "Нещата, на които не ни учат в училище" се превърна в книгоиздателското събитие на 2015-а година и зае първото място в класациите с продажби от над 50 000 екземпляра (общо за двете й издания). От месец април миналата година Конрад води радиопредаването „Нещата, които не ни казват по радиото“.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес