Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Черил Коул иска да намали темпото

10 май 2013, 19:22 часа

Британската певица Черил Коул планира да си вземе отпуск и да пътува. Звездата сподели желанието си да си вземе глътка въздух от шоубизнеса за поне шест месеца и да прекъсне ангажиментите си след турнето "Girls Aloud". Черил иска да прекара повече време при приятеля си Тре Холоуей в Америка. Двамата обясниха, че искат да пътешестват, пише БГНЕС.

"Черил е човек на изкуството и когато става дума за работни ангажименти, тя им се отдава изцяло. Не обича нищо повече от музиката. Но сега има нужда от почивка и възможност да презареди батериите си, за което напоследък няма много време", разказа неин близък пред "Дейли Мирър".

Същият източник обясни, че след края на обиколката й, Черил ще изчезне за малко от светлините на прожекторите. Той разкри също, че тя не бърза да записва нов албум, а иска да остане за по-дълго при половинката си. Двойката се запозна преди повече от година и дори обмислят да закупят къща в САЩ и да заживеят под един покрив. "И двамата са готови за по-сериозен ангажимент", каза още източникът.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес