Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Чарлийз Терон мечтае за космическо пътуване

28 май 2012, 11:03 часа

Холивудската актриса Чарлийз Терон призна, че иска да отиде в Космоса, но идеята все още й се струва доста скъпа. Оказва се, че звездата има желание да се докосне до тайните и красотата на истинските небесни тела, но може би след време.

Терон, която участва в новата хитова лента "Снежанка и ловецът", смята, че би било "страшно преживяване", ако се качи на борда на космическа совалка. "Напълно съм отворена към идеята за пътуване из Космоса. Но чувам, че е скъпо – цели 200 000 долара", заявила актрисата, цитирана от британската преса.

Засега звездата ще си остане сред простосмъртните на Земята, тъй като освен ролята на зла мащеха в римейка на класическата приказка за момичето с абаносови коси, Терон играе ролята и на майка в реалния живот. 36-годишната красавица осинови шестмесечния Джаксън през март. Въпреки че Чарлийз наскоро призна, че не иска да е самотен родител, тя не прави никакви планове за брак, тъй като не вярва в тази институция.

След броени дни в кината ще излезе последната лента на актрисата - "Прометей". Филмът ще се прожектира първо в Белгия, Франция и Швейцария, а в САЩ – седмица по-късно. Бюджетът на "Прометей" надвишаваше 120 млн. долара. Негов режисьор е Ридли Скот, а сценарист – Деймън Линделоф.

Редактор: Десислава Симова

 

Валентин Стоев
Валентин Стоев Отговорен редактор
Новините днес