Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

bTV настоява снимките на "Седем часа разлика" да бъдат възобновени

12 октомври 2012, 20:33 часа

Преди дни Actualno.com ви съобщи, че снимките на хитовия сериал "Седем часа разлика" ще бъдат прекратени. Новината беше официално потвърдена, но изглежда, че bTV няма да се примирят с положението.

Едностранното решение на "Глобал филмс" да спре снимачния процес противоречи на договора между страните. Не приемаме решението на "Глобал филмс” и настояваме продукцията да продължи, избухнаха от bTV в отговор на съобщението, че продуцентската компания прекратява снимките, предаде БЛИЦ.

"Българските сериали са основен приоритет в програмната политика на bTV, като за 2 години и половина телевизията вложи над 15 милиона лева, ангажира над 100 талантливи български актьори, както и над 600 професионалисти от кино индустрията в своите проекти. Излъчването на третия поред български сериал, продуциран от bTV - "Седем часа разлика", е залегнало в стратегията на телевизията за следващите 2 години и в този смисъл очакваме "Глобал филмс", съгласно договора с bTV, незабавно да подновят работата по продукцията на сериала", пише в официалното становище на bTV.

В заключение от телевизията съобщават, че "Седем часа разлика" ще продължи да радва феновете си с вълнуващата история на героите между София и Ню Йорк всеки вторник от 21,00 часа по bTV.

Редактор: Калина Здравкова

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес