Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Броени дни преди гостуването в София: Конър Макгрегър обяви страхотна новина (СНИМКА)

17 октомври 2023, 09:47 часа

Само два дни преди гостуването в София Конър Макгрегър развълнува последователите си с неочаквана новина. Посредством снимка в Instagram профила си ММА звездата обяви, че съпругата му Дий Девлин отново е бременна. Това ще бъде четвърто дете в семейството, като предишните са Конър-младши, роден през 2017 г., дъщеря им Кроай, родена през 2019 г. и Райън, роден през 2021 г.

Снимка: Conor McGregor/Instagram

Преди няколко месеца Макгрегър съобщи, че първородният му син вече активно се занимава с бойни спортове и скоро може да се очаква да се качи на ринга.

Гостуването на Конън Макгрегър в София

ММА звездата ще бъде специален гост и участник в грандиозното събитие – "A PROPER NIGHT WITH CONOR MCGREGOR". То ще се проведе на 19 октомври в зала "Арена София" в партньорство с Национална Спортна База.

Шампионът в две категории на UFC ще наблюдава на живо и срещите - част от MAX FIGHT 56, като във финалната битка пред погледа му на ринга ще се изправят българинът Йосиф Панов - Пепелянката и Санди Масуд от Франция в сблъсък за Световната титла на Универсалната боксова организация.

Още: Партитата си казаха думата: Конър изхвърча от класацията на богаташите в спорта

Повече за гостуването на Конър Макгрегър в България четете тук: Грандиозно: Конър Макгрегър идва в България

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес