Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Брайън Кранстън се пенсионира от актьорството заради жена си

09 юни 2023, 11:11 часа

Брайън Кранстън официално се е насочил към пенсиониране. Според информация на Entertainment Weekly актьорът от Breaking Bad се готви да направи най-дългата почивка в кариерата си през 2026 г. Кранстън твърди, че е готов да прекара така необходимото му време със съпругата си - актрисата Робин Диърдън.

"Искам да променя парадигмата още веднъж. През последните 24 години Робин води живота си, държейки се за опашката ми. Трябваше да се върти и да адаптира живота си въз основа на моя. Тя има огромна полза от това, но ние сме неравнопоставени. Искам да изравня това. Тя го заслужава."

Брайън Кранстън е актьор от 80-те години на миналия век. Започва с няколко роли в няколко телевизионни сериала през 80-те и 90-те години, включително постоянна роля в "Зайнфелд". Кранстън се запознава с Робин Дърдън по време на снимките на епизод от сериала "Airwolf" през 1989 г., припомня БГНЕС.

Кариерата на Кранстън прави сериозен завой през 2000 г. Актьорът получава ролята на Хал в сериала "Малкълм", което му дава шанс да блесне в главна роля в продължение на седем сезона. Нещата се обръщат още веднъж през 2008 г. с излизането на сериала "Breaking Bad" на AMC.

ОЩЕ: Наистина ли е мъртъв Уолтър Уайт?

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес