Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Black Eyed Peas идват в Бургас на 22 юли на Burgas BREEZE Fest

15 май 2023, 15:22 часа

Феновете на емблематичната американска хип-хоп и поп банда Black Eyed Peas вече тръпнат в очакване на първия концерт на групата не само за България, а изобщо за Югоизточна Европа. Събитието, което ще привлече хиляди, ще се проведе на 22 юли на Морската гара в Бургас. Организаторите са подготвили и специална изненада за най-запалените почитатели на Black Eyed Peas, която ще разкрият в деня на концерта. Очаква се засилен интерес и от фенове от съседните държави. Burgas BREEZE Fest дава заявка да се превърне в новия голям български годишен морски фестивал.

Група "Молец" също ще вземе участие, за да подгрее аудиторията заедно с други от най-популярните лица на българската музикална сцена (предстои да бъде обявено кои).

Билетите за първия концерт на Black Eyed Peas в България ще бъдат пуснати в продажба на 17 май и ще бъдат налични в мрежата на EasyPay и Bilet.bg. Броят на пропуските ще бъде ограничен.

Black Eyed Peas издават множество хитове, оглавяващи световните музикални класации, като "Pump it, Where Is the Love?" и "I Gotta Feeling". Публиката в Бургас ще има шанса да чуе и най-новите им парчета. Предстоящият концерт обещава да бъде наелектризиращо изживяване с типичната смесица от хип-хоп и поп музиката на Black Eyed Peas.

Събитието е организирано от култовите столични заведения Бар Петък и Club PM, обединили сили в BPM Events. Брандът ще работи в партньорство с утвърдени български и международни промоутъри. Новата организация вече е член на сдружението на промоутърите в България – "Сцена Музика", а това е едва първото от серия събития, които ще зарадват меломаните у нас.

Не пропускайте да изживеете Black Eyed Peas на живо това лято - 22 юли, Морска гара, Бургас.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес