Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бионсе с акаунт в тикток

19 декември 2021, 14:41 часа

Бионсе създаде официален акаунт в тикток, за който вече са абонирани над 500 000 души. Певицата обяви създаването на профил в своя инстаграм, придружавайки публикацията с подписа: „Бионсе влезе в чата“.

В коментарите към публикацията феновете изразиха надежда, че 40-годишната поп звезда планира да използва социалната мрежа за популяризиране на дългоочаквания нов албум.

„Може би е време да ни изненадате с нови песни. Светът се нуждае от нейното завръщане. Въпреки че в него има хиляди певици, такава като Бионсе повече няма. Тази година беше толкова трудна за всички нас. Нека завърши с нещо приятно за Кошера (името на фенклуба на Бионсе - Ед.)”, написа един от потребителите.

Самата певица не направи никакви изявления за предстоящите издания, а последният й самостоятелен албум Lemonade излезе през 2016 г.

През последните години звездите от световна величина са все по-активни в социалните мрежи. През ноември Лейди Гага създаде акаунт в тикток, като събра около 4 милиона абонати само за ден. В първия си видеоклип тя рекламира филма „Къщата на Гучи” в духа на социалните мрежи, в който изигра една от главните роли.

Спасиана Кирилова
Спасиана Кирилова Отговорен редактор
Новините днес