Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Bebe Rexha пристига за първи път в България (ВИДЕО)

05 юли 2017, 11:00 часа

BEBE REXHA официално е потвърдена като един от хедлайнърите на MTV Presents Varna Beach на 15 юли. Родом от Ню Йорк, BEBE REXHA е наелектризиращ изпълнител на живо, който ще развълнува българската публика на Варненския плаж.

Големите й международни хитове, като I Got You, In The Name of Love, No Broken Hearts, Me Myself and I и The Way I Are, постигат огромен успех по целия свят. Общите проекти на BEBE с артисти като Nicki Minaj, Martin Garrix, Lil Wayne и G-Eazy я позиционират като един от най-модерните, вълнуващи, водещи международни поп изпълнители.

BEBE REXHA сподели “Развълнувана съм от възможността да изпълня своите песни на живо за първи път в България. Очаквам с нетърпение да видя почитателите си във Варна! Знам, че имам много специални фенове в България и можем да бъдем част от това невероятно MTV събитие заедно.“

Това е първата изява на BEBE REXHA в България. Късметлиите в публиката могат да очакват шоу на живо от световна класа на една от най-големите сцени, изграждани в България по време на MTV Presents Varna Beach.

От днес също е потвърдено, че поп сензацията DARA, чиито отличителен глас и забележителна индивидуалност я превърнаха в любимка на публиката, откакто стъпи на българската музикална сцена; и Кристиан Костов, който доведе България до безпрецедентното второ място на Евровизия тази година, ще се присъединят към Pavell & Venci Venc' и Поли Генова, като подкрепящи чуждестранните изпълнители. MTV Presents Varna Beach е невероятна възможност за талантите от страната да достигнат до международна публика и да покажат най-доброто от българската поп сцена.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес