Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Аз съм руснак", но карам германска кола и ползвам телефон от САЩ: Уникално обяснение на певеца Шаман (ВИДЕО)

29 септември 2024, 11:47 часа

"Мои недоброжелатели ме контрират, че пея "Аз съм руснак" (Я русский), а имам американски телефон, германска кола. Просто е – може и да не знаем, но може създателите на тези американски телефони, на тези технологии, на тези автомобили, да са се вдъхновили от произведенията на Чайковски, на Достоевски, на Булгаков. Може без тези произведения тези технологии изобщо да не съществуваха". Това изтърси в руския телевизионен ефир руският певец Ярослав Дронов, познат с прякора си Шаман.

Най-известната песен на Шаман е "патриотичната" творба "Аз съм руснак". "Аз съм руснак – напук на целия свят", гласи най-популярната строфа в текста: Троловете на Путин в действие: Разкриха фейковете им и как промиват мозъци в Европа

"Не знаем от какво се вдъхновяват хората", добави Шаман, без да отрича на какви технологични новости в живота залага – не на такива, направени в Русия, а на такива, сътворени в "прогнилия" Запад. По неговата логика излиза, че като нищо Стив Джобс първо е прочел "Майстора и Маргарита" и после е основал Apple - обаче изглежда издирваният от Международния наказателен съд в Хага за систематично отвличане на украински деца руски диктатор Владимир Путин така и не е прочел още "Престъпление и наказание".

Още: Русия забрани на руските комунисти да протестират срещу блокирането на YouTube, те пощуряха

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес