Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ащън Къчър публикува в Тwitter телефонния си номер

31 януари 2019, 16:41 часа

Актьорът Ащън Къчър публикува в Тwitter телефонния си номер. И колкото и да не ви се вярва това не е шега или изтичане на информация, пише Hollywood Reporter. Къчър сподели, че му липсва да има "истинска връзка" с хората и иска да промени "социално медийната си стратегия".

"Липсва ми да имам истинска връзка с истински хора. Моята общност. От сега вие можете просто да ми пишете. Аз няма да мога да отговоря на всички ви, но поне можем да сме истински едни с други и да споделя с вас последните и велики нередактирани случки от моя живот. Да, това е моят номер".

Следобед актьорът вече беше изтрил туита си, но обеща, че "ще отговори скоро" поне на повече си фенове, въпреки че изглежда му е доста трудно да се справя с отговорите.

Според някои обаче "хрумването" на актьора е умел трик "да си създаде списък с потребители”. Фенове споделят в социалните мрежи, че са получили в отговор автоматично съобщение с линк, на който да цъкнат.

Все още не е ясно за какво ще бъде използвана цялата тази информация. Къчър е от основателите на онлайн медията A+ и е от първите инвеститори на компании като Spotify, Pinterest и Airbnb и други.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес