Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Анита Мейзер се преобрази тотално, лицето ѝ е неузнаваемо (СНИМКА)

13 октомври 2023, 11:02 часа

Името на Анита Мейзер вече спокойно да се каже, че е синоним на "скандал". Тя доби слава, когато грабна титлата на "Мисис България" и предизвика истински шок, превръщайки се в една от най-одумваните миски, редом с Антония Петрова. 

През 2019 тя беше осъдена на 2 години затвор за причиняване на смърт по непредпазливост. Тя бе призната за виновна за смъртта на съпруга ѝ Николай Димов, който издъхна по време на секс.

Вижте още: Помните ли „хищната хиена“ Петра? Няма да я познаете на 60! (ВИДЕО)

Преди няколко месеца пък, Анита, която вече се подвизава в САЩ, започна дарителска кампания за набиране на средства. Причината не бе болно детенце или спешна нужда от лечение, а фактът, че силиконът ѝ се е спукал и няма средства, за да го премахне оперативно. Доста милостиви хора ѝ се притекоха на помощ, докато тя вече драматично се сбогуваше с близките си.

Ето, че няколко месеца след като това предизвикателство е зад гърба ѝ, Мейзер вече е нов човек. Буквално! Явно докато лекарите са спасявали живота ѝ, отстранявайки проблемните импланти, някак мистериозно са ѝ сложили нови, доста по-големи, а лицето ѝ също е доста освежено и „опънато“.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес