Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Анджелина Джоли: Не ми харесва да бъда сама

04 септември 2017, 12:59 часа

През последната година Анджелина Джоли е доста пестелива по отношение раздялата с Брад Пит. Докато промотираше новия си филм "Първо те убиха баща ми", актрисата и режисьор призна, че разводът им след 12-годишна връзка е много труден.

"Понякога може би изглежда, че успявам да се справя с всичко. Но просто се опитвам да преживея дните", каза 42-годишната майка на 6 деца - 3 биологични и 3 осиновени.

"Не ми харесва да бъда сама. Това не е нещо, което съм искала. Няма нищо хубаво в това, много е трудно", сподели още 42-годишната Джоли в интервю за Sunday Telegraph.

Тя подаде молба за развод през септември 2016 и по всичко личеше, че това е краят на Бранджелина. Сега обаче се носят слухове, че има шансове двамата отново да се съберат.

Холивудските звезди са подновили връзката си след скорошна изключително емоционална среща, по време на която са осъзнали, че все още много се обичат. Това разкри биографът Иън Халперин.

Инициативата е била на актьора, който сподели преди време, че се опитва да се справи с проблема си с алкохола и да започе отначало в името на децата си.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес