Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Yettel предлага новия Samsung Galaxy S24 FE с 50% отстъпка за слушалките Samsung Galaxy Buds3 Pro

03 октомври 2024, 19:34 часа • 426 прочитания

Yettel вече предлага най-новия смартфон от Samsung - Galaxy S24 FE. Всички настоящи и бъдещи клиенти на оператора могат да се възползват от специалната оферта на телекома – 50% отстъпка от цената на слушалките Samsung Galaxy Buds3 Pro при поръчка на смартфона до 17 септември. Предложението може да бъде активирано при подписване на двугодишен договор към план Total Unlimited.

Samsung Galaxy S24 FE се предлага в четири нови, светли и изключително свежи цвята - жълто, синьо, мента и графит. Смартфонът е много устойчив на надрасквания и счупване, благодарение на стъклото Gorilla Glass Victus+, което покрива гърба и екрана му, а IP68 рейтингът гарантира прахо- и водоустойчивост.

Dynamic AMOLED 2X дисплеят е по-ярък и с по-наситени цветове от всякога, а тънките рамки позволяват пълно потапяне в него, независимо дали го използваме за работа или забавление. Батерията от 4700 mAh позволява гледане на филми и сериали в продължение на 28 поредни часа с едно зареждане или слушане на музика до 81 часа без прекъсване.

Тройната конфигурация от камери на гърба е подсилена от специален процесор - ProVisual Engine. Той използва инструменти, базирани на AI, които подобряват снимките и видеоклиповете с високо ниво на детайла и богати текстури. С тяхна помощ обектите остават ярки и ясни дори при слаба осветеност на средата, а функцията за увеличение с оптично качество позволява заснемането на детайлни близки планове, дори на отдалечени хора и предмети, без никакъв компромис с качеството.

Galaxy AI пренася най-впечатляващите функции, които предлага изкуственият интелект на Samsung и в това устройство. С Photo Assist заснетите кадри могат лесно да бъдат преоразмерявани, както и да се преместват или премахват нежелани обекти, а Sketch to Image функцията превръща скиците в реалистични обекти. Налични са и други популярни екстри като Circle to Search, Live Translate, Interpreter и Browsing Assist.

Samsung Galaxy Buds3 Pro също предлагат умни функции с Galaxy AI, включващи интелигентен контрол на активното шумопотискане и превод в реално време на текст от екрана на свързан телефон. Това са първите по рода си слушалки на бранда с планарен, двулентов високоговорител, който улавя всеки детайл на високите честоти и двоен усилвател, отговарящ за минимизирането на изкривяването на аудиото.

Всички смартфони, закупени от Yettel, се възползват от специалните предимства на пакета с услуги "Смартфон вселена". Той предлага удължена тригодишна гаранция, ремонт в оторизиран сервиз в случай на повреда, възможност за допълнителна застраховка, дигитална проверка на състоянието със “Смартфон диагностика”, както и опция за рециклиране на стар апарат в замяна на намаление при покупка на нов. Тези удобства осигуряват на клиентите сигурност и защита, както и по-дълга и екологично отговорна употреба на техните мобилни устройства. 

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес