Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Yettel предлага до 300 лева отстъпка за селекция от смартфони Motorola

10 октомври 2024, 16:45 часа • 336 прочитания

Този месец Yettel предлага избрани модели смартфони от Motorola с отстъпки до 300 лева. Офертата включва някои от най-популярните модели от сериите Moto, Edge и Razr, които предлагат 5G свързаност, усъвършенствани камери и отлична енергийна ефективност. С това специално предложение Yettel предоставя на своите клиенти идеалната възможност да обновят своите устройства с едни от най-добрите смартфони на пазара на по-достъпни цени.

Motorola Razr 50 съчетава иновация и ретро стил, характерен за легендарната Razr серия. С елегантен и компактен дизайн, телефонът е идеален за потребителите, които искат да изпъкнат с уникален външен вид, докато се наслаждават на най-съвременните технологии. Смартфонът разполага с външен 3,6-инчов Quick View дисплей, който улеснява достъпа до важна информация и функции, без да е нужно устройството да бъде напълно отворено. С основния 6,9-инчов pOLED дисплей с FHD+ резолюция и честота на опресняване от 120 Hz, телефонът предлага завладяващо визуално изживяване, идеално за потапяне в мултимедийно съдържание и гейминг. Със своята усъвършенствана камера система могат да бъдат заснемани висококачествени снимки и видеа дори при слаба осветеност. Основната камера с 50 MP и оптична стабилизация на изображението (OIS) осигурява кристално чисти кадри, докато ултраширокият и макрообектив добавят гъвкавост за различни фотографски сценарии. Motorola Razr 50 в момента може да бъде закупен за 829,99 лв. с Total Unlimited 59.99 с договор за две години или на лизинг с вноски по 39,99 лв. за две години.

Motorola Edge 50 Neo се отличава с изискана изработка от премиум материали, като веган кожа и велур, и наличност в три ярки цвята подбрани от Pantone – Pantone Poinciana, Pantone Lattè, Pantone Grisaille. Той разполага с 6,4-инчов pOLED дисплей с HDR10+ поддръжка, който възпроизвежда над един милиард цвята за завладяващо визуално изживяване. Камерата е сред най-силните му страни, благодарение на сензора LYTIA™ на Sony и интелигентната обработка от moto ai. Основната камера предлага изключителна светлочувствителност и оптична стабилизация (OIS), което осигурява кристално ясни снимки дори при слаба осветеност. Технологията Quad Pixel подобрява качеството на изображенията, комбинирайки четири пиксела в един, а 10MP телеобектив с 3-кратно оптично увеличение и 30-кратен superzoom позволява заснемането на отдалечени обекти с удивителна яснота. Ултраширокият 13MP обектив и вграденият Macro Vision сензор осигуряват гъвкавост за улавяне на широки сцени или детайлни близки кадри. През октомври Motorola Edge 50 Neo може да бъде закупен за 199,99 лв. с Total Unlimited 59.99 с договор за две години или на лизинг с вноски по 9,99 лв. на месец.

Motorola Moto G85 5G, осигурява изключително плавно изживяване при гледане на видеа, сърфиране в интернет и гейминг благодарение на своя 6,67-инчов pOLED дисплей с безкраен ръб и честота на опресняване от 120 Hz. Ярките и наситени цветове правят екрана идеален за стриймване на филми и сериали, а 5G свързаността гарантира ултра бързо изтегляне и качване на данни. Задната камера с 50 MP основен сензор и оптична стабилизация на изображението (OIS) предоставя ясни и детайлни снимки дори в условия на ниска осветеност, докато ултраширокият обектив позволява заснемането на по-обширни сцени. Устройството разполага и с макрообектив, който дава възможност да се улавят фините детайли в близък план. Батерията с капацитет от 5000 mAh осигурява дълъг живот на устройството, като поддържа интензивно използване през целия ден. До края на месеца Motorola Moto G85 5G може да бъде закупен за 169,99 лв. с Total Unlimited 59.99 с договор за две години или на лизинг с месечни вноски по 8,59 лв.

Всички смартфони от портфолиото на Yettel разполагат с 3-годишна гаранция без допълнително заплащане – една година повече от стандартната двугодишна гаранция. Пакетът „Смартфон вселена“ осигурява по-голямо спокойствие за потребителите, като Yettel се ангажира да бъде до тях при всяка стъпка – от покупката на нов смартфон до момента, когато е време да се разделят със старото си устройство. Клиентите могат да се възползват и от допълнителни услуги като „Смартфон диагностика“, застраховка “Смартфон протект” и отстъпки при закупуване на ново устройство с услугата “Рециклирай и спести”.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес