Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тома Биков: Петков вече мисли за 49-то Народно събрание

12 януари 2023, 11:53 часа • 1951 прочитания

"Разбра се, че Кирил Петков е готов да говори с БСП ако получат трети мандат, но имал различия с тях. Заговори и за някакви абстрактни здрави сили, които трябвало да се обединят след следващите избори. От последното стана ясно, че Кирил Петков явно вече мисли за 49-ото Народно събрание, а не за възможността да бъде излъчен кабинет с мандата на ДБ".

Това написа във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Той коментира гостуването на Кирил Петков в Нова телевизия тази сутрин, където бе дискутирана темата за третия мандат и неговата реализация.

"Не успях да разбера много какво каза Кирил Петков в сутрешния блок на Нова телевизия. Виждам, че и не малко издания са разнопосочни в новините си. Затова въпросът е, какво е искал да каже авторът. Какво е искал да направи е друг още по-сложен въпрос", пише Биков.

"Единственото, което е ясно в цялата тази неяснота е, че Кирил Петков говори едно, мисли друго и трудно би могъл да обясни какво прави", завърши той.

Иначе - днес съпредеседателят на "Продължаваме промяната" и бивш премиер заяви следното: "Ако мандатът отиде при БСП ще отидем и ще разговаряме с тях, както те дойдоха".

Всичко около третия мандат - четете тук.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес