Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ПП "Глас Народен" за евроизборите: Ако случайно ни изберат, ще дарим заплатите си*

04 юни 2024, 15:59 часа • 1171 прочитания

Какво са евроизборите, ако не 5-годишна награда на стойност над 2 000 000 € (евро) за партийни кариеристи-чиновници, на "големите" партии, питат от ПП "Глас Народен". И отговорът според партията е: Длъжност, от която не зависи нищо, но е изключително добре платена.

"17 броя от България на фона на общо 720 евродепутати от тази година. Заплатата на евродепутатите е около 10 000 евро на месец, без участието в комисии - пак около 10 000 евро за месец, режийни 330 евро на ден и средства за асистенти. Колкото и медиите да се прехласваха по "голямата" новина, че Кристалина Георгиева става еврокомисар… So what? България не получи никакъв дивидент от това", казват от партията.

Ето какво смятат още от ПП "Глас Народен":

Желана професия е да си евродепутат, но само партии, получили вот над 7%, могат да реализират хранениците си!

На фона на минималната заплата в България - 500 €, заплатата на евродепутатите е 40 пъти повече!

Накрая на 5-годишния си мандат евродепутатите обичат да дават обяснение какво са направили. По-скоро как са гласували в комисиите, където са разпределени.

Мижи, да те лъжа!

Тъй че… мислете и гласувайте за бъдещите милионери, които дори и не обещават да Ви… оправят, както местните кандидати го правят. Всъщност, на тях това дори не им е нужно, защото битката им е да бъдат в челните места на кандидатските листи, някои от които не крият, че са за излизане от ЕС. Такива кандидати разчитат не да се гласува за личността им, а за партията, зад която са се скрили!

Това е, приятели!

That’s all, Folks!

Ние сме ПП "Глас Народен" - номер 2 в бюлетината за евродепутати.

* Публикацията е съгласно договор, сключен между "Уебграунд Груп" АД и ПП "Глас Народен" за Избори за Европейски парламент 2024 г. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес