Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пиарът на ГЕРБ обясни за напрежението от вчера на партийната конференция (ВИДЕО)

06 август 2020, 16:18 часа • 3454 прочитания

Пиарът на ПП ГЕРБ Никола Николов обяви в интервю пред bTV, че партията подготвя две жалби до СДВР, които ще бъдат входирани до края на работния ден. Поводът - появата на провокатори по време на конференцията на политическата формация вчера в "София Тех Парк".

Едната жалба ще бъде колективна - от името на парията. "Другата жалба ще бъде от нашата колега Ася Таскова, която беше обект на вербална и невербална агресия", каза Никола Николов.

Пиарът на партията посочи, че на конференцията са присъствали симпатизанти на ГЕРБ, подадени по списък от областните структури. Никола Николов разясни какво се е случило вчера по повод напрежението и посъветва хората да не гледат стоп кадри, а цялото излъчване на конференцията.

Никола Николов уточни, че на централната бариера е имало "агресивни млади момчета", като част от тях са пресекли бариерата и са навлезли в периметъра на събитието. Николов допуса, че тези хора са си взели по някакъв начин баджове и са влезли така на партийното събрание. От ГЕРБ са категорични, че въпросните хора не могат да се свързват с партията.

"Целта беше събитието ни да беше провокирано - да има агресия, да има бой, за да може след това да не се говори за речта на Бойко Борисов", убеден е Никола Николов.

Какво коментира още пиарът на партията, гледайте във видеото.

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес