Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

От "Арена Армеец": SOS, спасете ни!

26 октомври 2015, 08:44 часа • 5651 прочитания

"Не ни дават да излизаме, всички са в истерия. Една жена и един мъж починаха. Всички са ужасно унижени. Едни бюлетини са по-важни от хората."

Това заяви в ефира на bTV г-жа Ангелова, член на секционна избирателна комисия. По думите ѝ до момента са проверени едва към 400 протокола.

Отвън на залата се виждат хора, които пишат по стъклата SOS: Заклещени сме и оставят телефонните си номера, показаха  камерите на bTV.

По информация на общинската избирателна комисия трима души са откарани в болница "Св. Ана" - бременна жена , мъж с комоцио и един с остър апендикс. Относно смъртните случаи от общинската избирателна комисия са отказали коментар.

"Не ни пускат за излезем има една единствена тераса, оградена с кордон, за да не може да избяга нито един от нас престъпник, дошъл да предаде бюлетините."

"Положението в Арена Армеец е повече от пародия! Ситуацията ескалира, а органите на реда не се интересуват от хората, които са затворени и вече повече от 5 часа са минали само 409 секции от около 2000. Има припаднали и възможност за жертва, моля обръщам се за помощ, защото държавниците не се интересуват от своите роби!" Това пише Мария Младенова в писмо до редакцията ни.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес