Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Още един член на ГЕРБ напусна партията

20 декември 2013, 09:25 часа • 24176 прочитания

Виктор Лучиянов е поредният член на ГЕРБ, който взе решение да напусне партията. "С ръководството на ГЕРБ съм от 2 години, няма какво да се промени. Решението съм го взел отдавна", призна самият той в сутрешния блок на ТВ7.

"Мислехме си, че ще надграждаме България, а вместо това четири години рушихме. Разрушихме бизнеса, откраднаха ми моята 20-годишна мечта да мисля и говоря свободно, няма как да продължа нататък с ГЕРБ", обясни мотивите си той. Лучиянов призна,че не е виждал Борисов на живо.

Той обяви, че главният виновник за случващото се е Цветан Цветанов. "На кого викат Злия, сетете се! На първия председател на ГЕРБ", зададе гатанка с отговор на водещата. "Ако Злия си отиде, ГЕРБ може и да се оправи. Моят път обаче там е приключен", подчерта общинарят.

"Вероятно и други ще напуснат партията, това отделяне на членове ще продължи след празниците", каза още той. "Обявил съм напускането си на всички наши членове и честно да ви кажа, всички ме подкрепят. Надявам се и те да успеят да претърпят тази метаморфоза", допълни Лучиянов. Той допълни, че сред тези, които ще напуснат след Нова година има и общински съветници.

Снимка: архив

Деница Райкова
Деница Райкова Отговорен редактор
Новините днес