Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Николай Марков: Новият парламент е като стария, освен клишета и опорки, друго нищо не видях

15 април 2021, 12:00 часа • 3024 прочитания

"Новият парламент е като стария само, че нов.

Тънката червена линия тръгва от балконите и стига десните леви. Искрено се надявам, че този път няма да бъдат изпуснати стратегическите ходове, но като гледам полит-матряла, направо ми става лошо.

Освен клишета, опорки и парламентарна посредственост, друго нищо не видях. Скоро ще бъдат попарени и илюзиите на самите нови политически лидери. Врагът не спи, видимо владее боя и диша с пулса на жертвата", пише експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

"Искаме, дръзнахме..., но не можем. Това е моята истина, макар, че оставям един процент възможна грешка. Срещу нас стои чудовище, несъизмеримо с нашите общи възможности размери. Днес то е подценено и вербално подигравано, но съм дълбоко убеден, че това е негова предначертана цел, която на по-късен етап ще го оправдае.

Според депутата Хаджигенчович, имало някакъв план, който бил успешен и народа български бил вкаран в неговата урна. Но греши, защото преиграва. Българският народ е вкарван не веднъж в нечия "кутия" и никой не е успял да го задържи в нея, дори с нож над врата. Няма да успеят и продажните му политици.

Решение чрез избори аз не зная, но на мен ми мирише на барут. Бездимен."

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес