Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

МВнР: Нападат ни за обществените поръчки, спрели сме закупуването на телефонни централи

16 декември 2016, 13:43 часа • 766 прочитания

След като прокуратурата се намеси по донос отвътре, от самото министерство, сме спрели закупуването на тези централи, защото няма нищо по-сладко от това прокуратурата да извърши своята проверка, да каже, че няма нищо и тогава да продължим. Това заяви зам.-министърът на външните работи в оставка Христо Ангеличин.

Изявлението на Ангеличин беше преди да стане ясно, че прокуратурата е образувала досъдебно производство срещу служители на МВнР за престъпление по служба.

„В последните няколко дни и седмици БСП се опитва да вземе много голяма хапка и тя е МВнР. Едно от министерствата, на което не може да му се прости това, което се случи последната година-прозападната ориентация на държавата и в момента се търси под вола теле. Нападат ни за обществените поръчки. МВнР е най-малко ресурсното министерство в България”, заяви заместникът на Даниел Митов.

„Четох какво е казал Кристиан Вигенин-от горе до долу – доноси. След всяка една от тезите, които Нинова и Вигенин изповядат в публичното пространство, МВнР и Даниел Митов дават адекватни отговори. Оплескали са се в кълчища. Прекалено голям залък са взели, не трябва да се занимават с МВнР, защото ще се задавят”, предупреди зам.-министърът в оставка

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес