Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Минутка смях: Борисов с вицове за Живков, а Цвета за "венецуелската комисия"

05 октомври 2020, 14:30 часа • 19396 прочитания

Политиката без(С)порно може да има и забавна страна. Репликите на Валери Симеонов от президиума в парламента и закачките му към депутатите определено могат да влязат във всякакви хумористични формати. Някои изказвания на премиера Бойко Борисов и колегите му от изпълнителната власт, също могат да намерят достойно място там. 

Разбира сe, политиката е нещо много сериозно, но отношението на родните ни представители определено си заслужава да погледнем и към ироничната страна на изказванията и събитията.

„Сегашните демократи, техните родители ни смазваха. Виц не можеше да се каже срещу бай Тошо. За виц арестуваха. Гледа ли дебата в Щатите колко политически беше, с какви епитети са замерваха. Даже след този дебат се успокоих, че и в България е нормално така да се обиждат хората“, заяви българският премиер Борисов във Facebook.

Това логично породи шеги, най-вече заради миналото на Борисов като охранител на бившия първи. В мишена на шегаджиите се превърна и председателят на парламента Цвета Караянчева.

Ето най-забавните мнения от Facebook:

Самуил Петканов

На Бойко Борисов толкова не му давали да разкаже виц за Тодор Живков, че след 10-ти ноември му станал охранител, за да го опознае и после се е отдал близо 20 години да бъде негова пародия, за да го осмее.

Валдес Радев

Ще сгреша ли, ако предположа, че за г-жа Цвета Караянчева, венецианската комисия и венецуелската са едно и също нещо?

Сергей Здравков

След 80 дни протести, отборът на Витоша Бистрица подаде оставка.

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес