Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Майк Помпео идва в София, изнася лекция за геополитиката на България

31 август 2022, 11:24 часа • 1794 прочитания

Бившият държавен секретар на САЩ при президента Доналд Тръмп - Майк Помпео, пристига в България днес, 31 август.

Бившият държавен секретар на САЩ при президента Доналд Тръмп - Майк Помпео, пристига днес у нас.
Той е тук по покана на председателя на КРИБ (Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България) Кирил Домусчиев и ще изнесе лекция в София. Американският политик и дипломат, който вече не работи за Държавния департамент, ще говори за геополитическото значение на България.
Събитието са поканени членовете на КРИБ като достъпът е само с персонални покани, съобщават домакините.
Избраната от организаторите тема е „Геополитическата значимост на България: След инвазията в Украйна и потенциалът на България като регионален енергиен лидер“.Бившият държавен секретар на САЩ при президента Доналд Тръмп - Майк Помпео, пристига в България днес, 31 август.

Той е на визита в София по покана на председателя на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) Кирил Домусчиев и ще изнесе лекция в столицата. Американският политик и дипломат, който вече не работи за Държавния департамент, ще говори за геополитическото значение на България.

На събитието са поканени членовете на КРИБ, като достъпът е само с персонални покани, съобщават домакините.

Избраната от организаторите тема е „Геополитическата значимост на България след инвазията в Украйна и потенциалът на България като регионален енергиен лидер“.

Димитър Радев
Димитър Радев Отговорен редактор
Новините днес