Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Къде се намирате? Поздрави на поръчителите ви": Пеевски с многозначително интервю (ВИДЕО)

16 юли 2023, 14:10 часа • 7570 прочитания

"Ама къде се намирате в момента? Кой представлявате? Вие обичате да правите шоута, много интересни шоута правите".

Това по същество са част от думите на депутатът Делян Пеевски от ДПС, който от тази седмица вече е член на правната комисия в Народното събрание и се отказа да пише Конституция. Кратките му слова са част от дългите опити на колегата ни Боби Ваклинов да получи отговори на важни въпроси за КТБ и Прокуратурата от депутата на Движението.

"Не мога да се занимавам цял ден с вас, колега", многозначително споделя Пеевски на въпрос за това дали ДПС ще участва задкулисно в избора на следващия главен прокурор.

ОЩЕ: Глас от ИТН: На Конституцията й трябва човек като г-н Пеевски

"Ами проверете го това КТБ, запознайте се с документите", е отговора му на въпроса за мегаделото. След серия неудобни въпроси в крайна сметка Пеевски реши да изпрати на Ваклинов и "поздрави на поръчителите ви".

Относно питането кой от тях двамата с Бойко Борисов е по-могъщ от другия, Пеевски казва, че четвъртата власт била най-могъща.

 

По-късно във видеото се появява и колегата на Пеевски от ДПС Йордан Цонев, който също многозначително каза на Ваклинов: "ще преглъщаш". Изказването вероятно идва да каже, че още дълго време журналисти и медии ще трябва да преглъщат активното присъствие на Пеевски в политиката.

Ивайло Илиев
Ивайло Илиев Отговорен редактор
Новините днес