Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Корнелия Нинова иска предсрочни избори, но не иска да е премиер

08 ноември 2016, 09:30 часа • 3320 прочитания

Не мисля за премиерския пост, той не ми е цел. Необходими са предсрочни парламентарни избори. Нямам съмнение, че ще победим на втори тур. БСП е готова за предсрочни избори. За нас това не е изобщо проблем. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Ясно е, че ДОСТ подкрепя ГЕРБ и преди изборите Местан го каза. Не сме водили разговори нито за първи, нито за втори тур с ДПС. Няма да търсим разговори, няма да търсим подкрепа с политически лидери и централи, отбеляза Нинова пред bTV.

Над 3 милиона българи казаха на политиците не ви харесваме такива, каквито сте. И вместо да чуем хората, в нощта на изборите, започна едно плашене, коментира лидерът на БСП по повод националния референдум. Изразявам уважение към мнението на народа си и ще направя всичко възможно в БСП то да бъде чуто.

Цецка Цачева не може да представлява цяла България, тя дели народа си, тя е партиен кандидат, тя слуша Бойко Борисов и ГЕРБ, категорична е Нинова.

Аз не искам господин Радев да ни слуша. Никога не бихме си позволили като партия да командваме генерал Радев. Факт е, че генерал Радев събира повече от гласовете на БСП, заяви още Корнелия Нинова.

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес