Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Караянчева не разбира, че не представлява институцията само докато е в парламента, смята икономист

30 септември 2020, 13:31 часа • 4340 прочитания

"Интересен аргумент извади председателят на парламента, засегната от унижаващото я сравнение с други председатели на Светльо Иванов по БТВ.

Била се изказала за метрото и ходенето пеша като партиен деятел, а не като председател на парламента. А виждате ли - другите изказвания, с които я сравнявали били “институционални”.

Трагикомедията е, че тази жена не разбира, че не представлява институцията само докато е в парламента или в работно време", пише икономистът Евгений Кънев в социалната мрежа фейсбук.

"А в останалото - с държавната охрана, осигурена от институцията - да обикаля градчета и села да “ръси мозъци” по народному ( както сама се дефинира) и то забележете, пред камера - с ясното съзнание, че медиите ще я отразяват.

Кой друг председател на парламента е бил институция в една част от деня и партиен оратор с просташки речник в друга част от него? С молба към зрителите да правят разлика?

Това ново дъно не е само на ГЕРБ, то е за държавата. След унижението, което й причини порно прякорът от шефа й - вместо да се скрие някъде, тази жена станала острие на партията си?!?

Това дори не е кризисен PR. А е криза на самия PR, който явно е подбиран според нивото на поръчителя", пише още той.

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес