Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Журналистка: Слави Трифонов помага на статуквото

27 април 2021, 12:38 часа • 3174 прочитания

"Държавата няма пари, партиите нямат пари, освен партията на властта - ГЕРБ, умората от предходните избори е огромна и само човек, който не е правил избори, може с лека ръка да зачертае резултатите от 4.04.

Разбирам защо за партията на Слави е лесно да го направи - те кампания по места почти не правиха. Просто дойдоха на вълната на наказателния вот срещу системните партии.

За останалите обаче да започнат наново срещи с електората всеки ден, по няколко, в продължение на месец, в различни села и общини, да търсят средства за кампания в условията на пандемия, е някакъв кошмар", пише журналистката Юлия Ал-Хаким във Фейсбук.

"А да го преживеят два пъти, е двоен кошмар. Но по-голямото ми опасение е, че следващите избори ще наредят политическите сили в още по-голяма зависимост едни от други. Парламентът ще е още по-фрагментаризиран. Вероятно Каракачанов ще се бори за последно, на живот и смърт да влезе в НС. И ще успее. Божков също.

За Мая не мога да гадая, възможно е да не влезе. Само политически неграмотни или зависими по един или друг начин хора могат да приветстват идеята за спирала от избори в ситуация като сегашната. Слави помага на статуквото. На Борисов ножът ще му се размине за пореден път."

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес