Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Журналистка с притеснителен разказ за “защитата" на правителствените политики на Сачева

02 октомври 2020, 17:04 часа • 5827 прочитания

"Тъй като министър Сачева и нейният дефанс на правителствените политики, както и конфабулациите на тема желано и реално в социалната сфера, демонстрирано по наши и международни медийни канали предизвика сериозен интерес, да Ви споделя какъв отзвук, преди десетина дни, предизвика моят пост за заложниците инвалиди на ТЕЛК и НЕЛК.

Обади ми се пиарът на госпожата, много загрижен за оцеляването ми и предложи да съдействат от най-високо ниво за разрешаване на казуса.

А казусът, накратко, беше как, докато обжалваш решение на ТЕЛК чакаш девет месеца без пари и след това НЕЛК те връщат в ТЕЛК, откъдето ти дават нова дата за след 3 месеца и после вероятно ново завъртане в кръг а междувременно ...зима, сметки, мизерия, ковид..."

Това разказва журналистката Соня Момчилова в социалната мрежа фейсбук.

Та звъннаха ми, дотук много мило...Трябвало да започнат от някъде с разплитането на казуса, който не е частен случай, съдба е на десетки хиляди, по думите на служителка от НЕЛК. Да започнат от някъде?!

После, никой повече не се обади... та така...Уважаеми съграждани - суверен на тази, така загрижена за нас държавна машина. Ще се броим на пролет. И не, това не е геноцид, държавна грижа и законов ред е", завършва тя.

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес