Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Иван Бакалов: Четеш медията на Блъсков и ти става ясно какъв проект за бъдеща коалиция се пече

08 ноември 2021, 10:58 часа • 24076 прочитания

Чак не е за вярване какъв вестник е станал "Труд" под ръководството на медийния император негово превъзходителство Петьо Блъсков. За справка на онези, които не помнят - преди години Блъсков сам започна да се нарича във вестника си "Негово превъзходителство", след като тогавашния председател на Народното събрание Стефан Савов обяви, че обръщението към него по протокол трябва да е такова, пише журналистът Иван Бакалов във Фейсбук.

"Във вестника на негово превъзходителство четеш публицистика от самия главен редактор, със заглавие "Радев в обувките на мутра от 90-те", придружена и с портрет на автора публицист. Храбрите пера защитници на Борисов не виждат в него мутра от 90-те години, но приписват тези свойства върху неговите политически противници.

В същия брой публицистката Соня Култуклиева описва как гледа "Панорама" и колко прекрасно са се представили Данчо Ментата и Деница Сачева пред другите лъжци и мошеници. Наслада за читателя, също с портрет на авторката.

Тази публицистика от висок клас се продава в по няколко хиляди броя всеки ден. Постижение, което няма да остане незабелязано в историята на журналистиката.

Само като прегледаш заглавията, ти стават ясни тенденциите в политиката и какъв проект за бъдеща коалиция се пече, какви са въжделенията на вожда и учителя на българския народ. Истинска журналистика на високо ниво."

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес