Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гергов: Каква оставка? Няма ненаказано добро!

22 април 2017, 12:30 часа • 2198 прочитания

Каква оставка? Няма ненаказано добро. Това заяви днес преди началото на заседанието на пленума на БСП членът на Изпълнителното бюро Георги Гергов по повод скандалния казус, в който е набъркано и неговото име, предаде БГНЕС.

За оставката и всичко останало – тук е мястото, посочи Гергов входа на „Позитано” 20. Сега ще разговаряме и после ще разберете, успокои той медиите по повод темата за посредничеството му за неформална среща между главния прокурор Сотир Цацаров и бизнесмена Сашо Дончев.

Запитан как ще разтълкува собствените си думи "няма ненаказано добро, той отговори "много неща означава", цитира и името на Корнелия Нинова.

Големият проблем на Корнелия Нинова е да се изправи срещу себе си – своята история и битност, заяви членът на ИБ Георги Божинов. Според него това е дилемата на нейното политическо оцеляване на върха на БСП и в политическия живот на България. Ако тя има сили – да преодолее това и започне с онзи кръг, които направи кълбо от интереси около нея и което неминуемо се превръща в кълбо от противоречия, смята той.

Днес сме свидетели на боричкания вътре в това кълбо, това е измислен проблем, който подменя големия. Основният въпрос според Божинов е ще има ли сили Корнелия Нинова да скъса с този кръг. Защото това кълбо от интереси е с цел овладяване на партията и то постигна своята малка задача, подчерта Божинов.

Нямаме обективна информация, трябва да чуем и третата страна – тоест Георги Гергов, бе лаконичен Атанас Меджанов.

А Янаки Стоилов препоръча Корнелия Нинова да се освободи от свoите зависимости.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес