Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ГЕРБ припозна стар слоган на ДПС за изборите (СНИМКА)

08 октомври 2024, 12:08 часа • 751 прочитания

Любопитно откритие направи бившият кандидат за депутат от "Продължаваме промяната - Демократична България" Теодор Михайлов. Във Facebook той съобщи, че слоганът на ГЕРБ за предстоящите предсрочни избори съвпада с този, използван от ДПС на вота през октомври 2022 г.

През 2022 г. ДПС, все още обединено и без вътрешни разцепления, участваше в изборите с мотото "С ДПС сигурност и стабилност". Сега ГЕРБ използва същия слоган – "Сигурност и стабилност". Още: "Галъп" на старта на кампанията: ГЕРБ - умерени, ПП - радикални, БСП - пред риск от изпадане (СНИМКИ)

"В комитета по номинирането в класацията “Изборни дебили 2024” дълго се чудехме откъде ни е познат предизборния слоган на ПП ГЕРБ и СДС. След кратки колебания и ровене в Гугъл, съвсем сигурно и стабилно бихме могли да заявим, че е откраднат от октомврийската кампания през недалечната 2022 г. от ПП ДПС (тогава все още единна)", пише Михайлов.

"Дали е творческа немощ, дали двете партии си взаимодействат и имат общ мозъчен тръст, не се наемаме да твърдим", допълва той. Още: Как да се освободим от Пеевски? Той да не ни е пленил, че да се освобождаваме?

"Разбира се, на тяхно място ние бихме казали, че е случайно съвпадение и че великите умове често мислят еднакво, като е редно да отбележим, че е отпаднало онова С ДПС и се е появило АЗ ГАРАНТИРАМ и за малко да стане АЗ ГАРАНТИРАМ С ДПС, но да не прекаляваме с желанията си, защото обикновено се сбъдват", завършва публикацията си той.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес