Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Георги Георгиев: Аплодисментите са за Атанасов и партиите им, които инсталираха начело на София цялата детска градина на ДС

01 август 2024, 15:38 часа • 594 прочитания

Днес народният представител от ПП-ДБ г-н Атанас Атанасов остро възрази срещу предложението да бъде награден Георги Йорданов с мотив, че е бил член на Политбюро. Това накара депутатът от ГЕРБ Георги Георгиев да реагира и да отговори, че има двоен стандарт. Според него, "биполярният морал се оказва диагноза за някои политически формации".

"Аплодисментите са за Атанасов и партиите им, които инсталираха начело на София цялата детска градина на ДС" - тази реплика на Георгиев беше най-запомнящото се в отговора му към Атанас Атанасов.

"И ако не трябва да съдим за човек по семейството му, то със сигурност тази максима не важи за парите му. За старта на своя бизнес г-н Терзиев умело се е възползвал от парите на фирми на доказани висши офицери на Държавна сигурност. И това са факти, подкрепени с документи, които всеки може да види в Търговския регистър", добавя Георгиев вече в публикация в профила си във Фейсбук (ВИДЕО), като прилага и документи: Фактите за Васил Терзиев, семейството му и ДС: Всеки сам преценява, I част (ДОКУМЕНТИ)

Припомняме, че Георгиев беше председател на Столичния общински съвет (СОС), както и общински съветник след местните избори от 2023 година, преди да стане народен представител. Той многократно вече опонира на кмета на София Васил Терзиев по различни теми:

  1. Георги Георгиев: Терзиев да се беше обадил на Фандъкова и да пита как да се справи с протестите (ВИДЕО)
  2. Георгиев: Кметът Терзиев се фръцна като госпожица и си тръгна от обсъжданията на бюджета (ВИДЕО)
  3. Георги Георгиев призова Васил Терзиев да спре да се крие и да не се държи като "Ергенът" на финала
Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес