Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Цецка Бачкова: Политиката също е работа

21 юли 2021, 14:09 часа • 5151 прочитания

"Първият ден на 46-то Народно събрание ми дава повод за повече оптимизъм, че разумът и уважението към избирателите, институциите и закона биха могли да надделеят. Групата на Демократична България е по-голяма, по-шарена и вече по-опитна.

Положих клетва да служа на обществото спазвайки законите, но и не пристъпвайки морала и принципите, които са ме водили винаги досега. Радвам се, че в новия парламент започва, макар и плах, разговор за политики и то не с предизборни мотиви и цели, а с по-дългосрочен хоризонт", пише депутатът от групата на Демократична България Цецка Бачкова във Фейсбук.

"Ще работя за истински реформи и бърза модернизация във важните за обществото сфери, сред които икономика, здравеопазване, социална политика, образование и наука и вярвам, че ще бъда полезна.

Надявам се, че доверието, което гласувахме на най-голямата политическа сила непотърсено и в аванс при избора за председател на НС ще бъде оправдано. Очакванията ми са за повече диалогичност и прозрачност, както и за истински отговорно отношение и поведение. Политиката също е работа."

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес