Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Борисов: Правителство на личности или отиваме в пропастта (ВИДЕО)

04 май 2023, 09:15 часа • 5194 прочитания

"Категоричен съм - или личности в правителство, които за един или  три месеца да управляват, но няма да допусна да ми залепите етикет - ясно ли е?", каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред медиите в парламента по повод коментарите за коалиция меджу ГЕРБ, ДПС и БСП, което според него е мокрият сън на ПП-ДБ, за да го бият на местните избори. "Няма да стане, няма да го позволим", подчерта Борисов. Той подчерта, че не ГЕРБ, а БСП и ИТН са управлявали с ПП и ДБ.

"Няма да ви се получат опорките. Всички ще се засилим и ще паднем в пропастта, която са следващите избори. Президентът Радев му желая да е жив и здрав, защото дълго ще управлява и е последното спасение на българите в момента Това го казвам на Христо Иванов, Атанас Атанасов и всички тези, които стоят отстрани в ДБ, срамуват се от ПП, но мълчат, потривайки ръчички, че могат да вземат нещо в местната власт", добави още Борисов. ОЩЕ: ГЕРБ започват разговори с ДПС, БСП и ИТН в търсене на подкрепа за кабинет

Борисов обяви, че ГЕРБ предлага само личности за един, три или шест месеца, за да не може мокрият сън на ПП-ДБ да стане реалност.

"Искам всички да знаят, че и вие, включително като българи, и ние, и всичката политическа класа, сме виновни", каза още Борисов. Той смята, че политическата класа не заслужава доверието на българите, включително и неговата партия след като се ръководят от подобни мисли. 

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес