Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Борисов към ПП-ДБ: Ако не се коригирате, ще ходим на избори

14 октомври 2023, 12:26 часа • 6282 прочитания

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посъветва ПП-ДБ да бъдат по-внимателни в изказа си на предизборна среща в Шумен. Той намекна, че иначе ще има нов вот на недоверие и може да отидем на парламентарни избори. Той бе силно подразвев от коментари на лидери на ПП-ДБ след вчерашния неуспешен вот на недоверие заради енергийната политика.

Ще ви строим пред нашата стая

"Логично е да кажеш "Ние заедно направихме тези промени". Но да кажеш ние ги направихме, а ония двамата искат да се правят на интересни, просто е нагло и не е вярно. Ако не се коригирате предстои нов вот и ще ви строим пред нашата стая, ако искате, ако не искате, отиваме на избори. Бъдете по-внимателни в изказа! Честолюбиви сме, все пак сме първа политическа сила", призова още Борисов.

Още: Бойко Борисов се извинил на ПП-ДБ, че не гласува за правителството (ВИДЕО)

"Броих, броих от 240, бяха около 30-тина човека. Хем им казах, че в политиката е важна математиката, даже не математиката, а аритметиката. Ако не сме ГЕРБ и ДПС, как ще застанат и ще се представят за успешни. Как ще си припишеш 62 промени благодарение на 30 депутата?", попита лидерът на ГЕРБ".

Още: "ГЕРБ и ДПС не ни задушават": Кирил Петков се похвали с 62 от 66 реформи (ВИДЕО)

Припомняме, че вчера пред журналистите Кирил Петков приписа заслугите за неуспеха на вота на премиера Николай Денков и вицепремиера Мария Габриел.

Нинова, защо не го направи?

Лидерът на ГЕРБ критикува и председателят на БСП Корнелия Нинова, която обвинява ГЕРБ. "Вие сте виновни", но ние три години не сме управлявали. Била си вицепремиер и министър, защо нищо не се промени и не го направихте?", попита Борисов.

Още: Стана ясно защо Борисов не беше в парламента за вота на недоверие

Спасиана Кирилова
Спасиана Кирилова Отговорен редактор
Новините днес