Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Борисов: Хитър сценарий изиграха - отидоха, подплашиха Доган (ВИДЕО)

01 септември 2020, 10:37 часа • 10105 прочитания

На всички стана ясно, че приказките за Велико народно събрание (ВНС) и нова Конституция са били напразни. Това каза премиерът Бойко Борисов във Видин, става ясно от видеоклип, публикуван на официалната страница на министър-председателя във Facebook.

Премиерът посочи, че партията на Слави Трифонов не го подкрепя. По думите му вчера са станали ясни много неща.

„ДПС е подкрепяла ГЕРБ. На всички стана ясно, че приказките за ВНС, нова Конституция са били празни приказки. Всеки знае, че това, което предложихме, е просто чернова. Това е проект, в който всеки ред и абзац може ВНС да промени. Оказа се, че всички са лъгали, че искат промени. Сега искат да има насипен парламент, зада има пак кабинет от типа Орешарски. Това е целта. Много хитър сценарий изиграха. Отидоха, подплашиха Доган и сега направиха какво? Отново БСП, ДПС, Радев и олигархията - заедно", каза Бойко Борисов.

На въпрос дали го притеснява, че не го подкрепят, Борисов посочи: "Радва ме, че още една лъжа падна. Стана ясно кои са сценаристите и какъв е сценарият". Борисов подчерта, че подписите на 120 народни представители ще бъдат събрани, за да се стартира процесът по свикването на Велико народно събрание и изработването на нова Конституция.

Коментарът на премиера по други актуални теми четете в този материал.

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес